Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Kerkwijkweg 3 in Didam 6942 ND

Kerkwijkweg 3

6942 ND Didam
Koopsom € 380.000,- v.o.n.

Omschrijving

Net buiten de bebouwde kom van Didam en aan de rand van de nieuwbouwwijk “de Kerkwijk”, bieden wij u de unieke kans om een kavel te kopen op een prachtige locatie.

Op deze bijzondere locatie, waar landelijk en groen wonen gecombineerd worden met alle voorzieningen van het dorp, worden 3 bouwkavels aangeboden. Deze kavels worden gerealiseerd in het kader van de ruimte-voor-ruimte...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Net buiten de bebouwde kom van Didam en aan de rand van de nieuwbouwwijk “de Kerkwijk”, bieden wij u de unieke kans om een kavel te kopen op een prachtige locatie.

Op deze bijzondere locatie, waar landelijk en groen wonen gecombineerd worden met alle voorzieningen van het dorp, worden 3 bouwkavels aangeboden. Deze kavels worden gerealiseerd in het kader van de ruimte-voor-ruimte regeling van de provincie Gelderland, waarbij voormalige agrarische bebouwing plaats maakt voor woningbouw. De drie kavels zijn gesitueerd rondom een erf, waar de eventuele bergingen/garage's voor de 2 onder een kap woningen ook aan komen te liggen.

De kavel voor het dubbele woonhuis hebben een grondoppervlakte van circa 800 m².
De 2 onder een kap woning met ondergrond kost € 380.000,-- von.

De linker helft is inmiddels verkocht.

Op de bijgevoegde tekeningen staat een aanbouw en overkapping ingetekend.
De aangeboden prijs is zonder de legeskosten van de gemeente Montferland.

Verkoper zorgt ervoor dat de voormalige agrarische bebouwing wordt gesloopt. Verkoper zorgt er tevens voor dat het erf wordt voorzien van grit. Koper dient zelf zorg te dragen voor het aansluiten van nutsvoorzieningen.

Nieuw-Dijk en Didam maken deel uit van de gemeente Montferland en zijn bijzonder centraal gelegen ten opzichte van de snelwegen A12 en A18 en de steden Arnhem en Doetinchem. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels en het treinstation zijn binnen handbereik.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 380.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 800 m² Kadasteroppervlakte 800 m² Kadastrale gegevens Gemeente Didam Sectie N Perceelnummer 1222 Oppervlakte 800 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kerkwijkweg 3, 6942 ND Didam

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring