Mijn favorieten

Assurantiën

Als onafhankelijk intermediair kunnen wij u objectief adviseren over uw verzekeringspakket. Wij geven u graag een betrouwbaar, goed en gunstig advies dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Omdat wij geen enkele vaste band hebben met welke verzekeringsmaatschappij dan ook, kunnen wij u daadwerkelijk onafhankelijk adviseren over de maatschappij waar u uw polissen zo goed mogelijk onder kunt brengen. Wij kennen de voorwaarden van de maatschappijen goed en hebben ervaring met de interpretatie van de schriftelijke voorwaarden. Als tussenpersoon kennen wij de weg en kunnen wij u snel van dienst zijn.
Een uitgebreid netwerk van verzekeringsmaatschappijen staat tot onze beschikking, waaruit wij voor u de juiste verzekering kunnen selecteren en afsluiten. Als uw persoonlijk assurantie adviseur zorgen wij voor een snelle en goede afwikkeling in geval van schade.

Verzekeringspakket
Wij kunnen u tevens adviseren over het afsluiten van verzekeringspakketten. Voordeel van het afsluiten van meerdere verzekeringen op een plaats is dat u kosten kunt besparen doormiddel van een korting die wij u kunnen geven en dat u in geval van schade slechts een telefoontje hoeft te plegen naar ons. Wij regelen dan verder alles voor u. Een ander voordeel is dat u in dat geval de mogelijkheid hebt om maandelijks of per kwartaal de premie te betalen, zodat u niet op onverwachte momenten in het jaar plotseling voor hoge uitgaven komt te staan.
Indien u belangstelling heeft voor een vrijblijvend oriënterend gesprek maak dan een afspraak. U bent van harte welkom.